EPICS Home

Experimental Physics and Industrial Control System


 
1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  <20192020  Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  <20192020 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: Re: spec epics_caget not working
From: "Jennings, Guy via Tech-talk" <tech-talk@aps.anl.gov>
To: "Miceli, Antonino" <amiceli@anl.gov>
Cc: "tech-talk@aps.anl.gov >> EPICS Tech Talk" <tech-talk@aps.anl.gov>
Date: Mon, 5 Aug 2019 16:41:26 +0000
Try turning off the firewall on your pc

> On Aug 4, 2019, at 6:48 PM, Miceli, Antonino via Tech-talk <tech-talk@aps.anl.gov> wrote:
> 
> Hi, 
> 
> We have an EPICS areadetector soft IOC (AD core 3.6) running on a Debian PC for a Lambda detector. We are trying to control with spec, but spec's epics_caget commands return errors (e.g., "Not Connected"). When we run caget from the PC running spec, it works fine. 
> 
> Any suggestions? I know this is not a spec mailing list, but I figure this is the next best thing!
> 
> Thanks, 
> Nino


Replies:
Re: spec epics_caget not working Mark Rivers via Tech-talk
References:
spec epics_caget not working Miceli, Antonino via Tech-talk

Navigate by Date:
Prev: Re: [motorPIGCS2] can't turn on servo state of PI E-712 Peterson, Kevin M. via Tech-talk
Next: Re: spec epics_caget not working Mark Rivers via Tech-talk
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  <20192020 
Navigate by Thread:
Prev: Re: spec epics_caget not working Ralph Lange via Tech-talk
Next: Re: spec epics_caget not working Mark Rivers via Tech-talk
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  <20192020