Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  <2020 Index 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  <2020
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: caget working, but cainfo not ?
From: Torsten Bögershausen via Core-talk <core-talk at aps.anl.gov>
To: EPICS core-talk <core-talk at aps.anl.gov>
Date: Fri, 11 Sep 2020 07:40:05 +0200
Hej EPICS experts,
this morning I stumbled over a strange problem.

My CSS screen shows me that there is an IOC running somewhere
in the local network.

Trying to find the box that is running the IOC ddidn't work:

~/shared_EEE/projects/epics/MCAG_setupMotionDemo.200109-base-7.0.3 $ cainfo IOC:m1
Channel connect timed out: 'IOC:m1' not found.

But caget does work:

~/shared_EEE/projects/epics/MCAG_setupMotionDemo.200109-base-7.0.3 $ caget IOC:m1
IOC:m1                         6.01


This is under MacOS, EPICS base 7.0.3.
env | grep EPICS shows nothing special.

I am some what puzzled...


Replies:
Re: caget working, but cainfo not ? Ralph Lange via Core-talk

Navigate by Date:
Prev: Jenkins build became unstable: epics-7.0 » linux32 #258 APS Jenkins via Core-talk
Next: Re: caget working, but cainfo not ? Ralph Lange via Core-talk
Index: 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  <2020
Navigate by Thread:
Prev: Jenkins build is back to stable : epics-7.0 » linux32 #259 APS Jenkins via Core-talk
Next: Re: caget working, but cainfo not ? Ralph Lange via Core-talk
Index: 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  <2020
ANJ, 16 Sep 2020 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· Search · EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·