Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  <19951996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  Index 1994  <19951996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: pvGet i/o timeout
From: CATimossi@lbl.gov (Chris Timossi)
Date: Tue, 25 Apr 95 15:57:55 PDT
In a new state sequence program I'm doing, I decided to test the
the return status for pvPut and pvGet against ECA_NORMAL (what a concept)
even though all the pv's are local to the crate. I was suprised to 
see cases where pvGet returns 80, which ca_message translates as
"User specified timeout on IO operation expired".

What kinds of things can cause pvGet to return this status ?

Chris


Navigate by Date:
Prev: waveform support Bob Daly
Next: Trouble With Hytec VSD2992 Boards BJO
Index: 1994  <19951996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
Navigate by Thread:
Prev: waveform support Bob Daly
Next: Trouble With Hytec VSD2992 Boards BJO
Index: 1994  <19951996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
ANJ, 10 Aug 2010 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· Search · EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·