Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

<19941995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  Index <19941995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: Xy240
From: cjm@mail.ast.cam.ac.uk (Chris Mayer)
Date: Wed, 14 Sep 94 15:22:48 BST
Following my question a couple of weeks back on the Xy240 which Carl Lionberger
answered and pointed out a bug in the driver code, we have just tried to use the 
mbbi functionality of the board. The code in devXy240.c in routine read_mbbi
has

  status = at5vxi_bi_driver (.....)

 I assume this should read

  status = xy240_bi_driver( ....)

  We are running r3.11.4

     Chris Mayer

Navigate by Date:
Prev: Re: Assuring consistent databases.... Marty Kraimer
Next: Re: Xy240 Bob Dalesio
Index: <19941995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
Navigate by Thread:
Prev: Re: Xy240 Carl Lionberger
Next: Re: Xy240 Bob Dalesio
Index: <19941995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020 
ANJ, 10 Aug 2010 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· Search · EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·