Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  <20122013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  <20122013  2014  2015  2016  2017  2018  2019 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: subArray problem
From: Steve Hunt <hunt@alceli.ch>
To: tech-talk@aps.anl.gov
Date: Mon, 18 Jun 2012 16:12:38 +0200
When I create a subArray record with MALM set to 1 (which is the
default),  If I try to change the INDX field - INDX field gets reset to
0 !!!!

With another value of MALM, everything works as expected.

I am using 3.14.12.2, and have also tried with 3.14.12 with the same
result





Replies:
Re: subArray problem Andrew Johnson

Navigate by Date:
Prev: RE: Problem with EPICS c# Library Version 1.2.0.0 Bertrand Alain Gregor
Next: Re: subArray problem Andrew Johnson
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  <20122013  2014  2015  2016  2017  2018  2019 
Navigate by Thread:
Prev: Has anyone built SynApps under minGW? S. Stein
Next: Re: subArray problem Andrew Johnson
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  <20122013  2014  2015  2016  2017  2018  2019 
ANJ, 18 Nov 2013 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· Search · EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·